Menu Close

ELEKTRIČNI KOTLOVI

Mikoterm DOO proizvodi električne kotlove različitih snaga, koji su pogodni za zagrevanje objekata različitih veličina. U ponudi imamo električne kotlove snage od 6kW-240kW, moguće su i specijalne porudžbine za električne kotlove snage preko 240kW. Tehničke karakteristike i projektne detalje možete pogledati po grupama.
Mikoterm za proizvodnju svih uređaja koristi najsavremenije mašine i alate za obradu i zaštitu lima, što garantuje vrhunsku preciznost, izuzetnu završnu obradu i dugotrajnost svih mašinskih delova. Funkcionalan i savremen dizajn je zaštitni znak naših uređaja.
Električne instalacije u svim kotlovima izvedene su uz poštovanje svih važećih propisa EU, a sve ugradjene komponente su proizvodi renomiranih domaćih i evropskih firmi, pažljivo birane tokom 25 godina našeg poslovanja i stalnog unapređivanja i razvoja proizvoda.
Veći deo kotlova iz Mikoterm ponude je opremljen mikroprocesorskim termoregulatorima koji su u potpunosti rezultat našeg razvoja i proizvodnje – od ideje do realizacije.
Svaki kotao se na završnoj stanici montaže u potpunosti funkcionalno ispituje, čime je garantovan kvalitet svakog uređaja koji iz Mikoterma krene ka svom budućem vlasniku. Naravno, za svaki kotao Mikoterm daje i pisanu garanciju za period od 25 meseci.
Mikoterm doo primenjuje medjunarodni sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001 kao i ISO 14001 i ISO 45001, sertifikovane od strane renomiranog sertifikacionog tela TUV NORD. Svi kotlovi poseduju odgovarajuće izjave o usaglašenosti (ateste).
NAPOMENA* Vrednost snage kotla dobijena kalkulatorom je informativnog karaktera, za određivanje tačne potrebne snage kotla konsultujte projektanta ili instalatera grejnih instalacija

KOTLOVI KLASIČNI

BLOK KOTLOVI

KOTLOVI VELIKE SNAGE

PODRŠKA TOPLOTNE PUMPE

AlbanianEnglishGermanHungarianMacedonianRussianSerbianTurkish