Menu Close

ELEKTRIČNI KOTLOVI

Mikoterm DOO proizvodi električne kotlove različitih snaga, koji su pogodni za zagrevanje objekata različitih veličina. U ponudi imamo električne kotlove snage od 6kW-240kW, moguće su i specijalne porudžbine za električne kotlove snage preko 240kW. Tehničke karakteristike i projektne detalje možete pogledati po grupama.
Mikoterm za proizvodnju svih uređaja koristi najsavremenije mašine i alate za obradu i zaštitu lima, što garantuje vrhunsku preciznost, izuzetnu završnu obradu i dugotrajnost svih mašinskih delova. Funkcionalan i savremen dizajn je zaštitni znak naših uređaja.
Električne instalacije u svim kotlovima izvedene su uz poštovanje svih važećih propisa EU, a sve ugradjene komponente su proizvodi renomiranih domaćih i evropskih firmi, pažljivo birane tokom 25 godina postojanja Mikoterm-a i stalnog unapređivanja i razvoja proizvoda.
Veći deo kotlova iz Mikoterm ponude je opremljen mikroprocesorskim termoregulatorima koji su u potpunosti rezultat našeg razvoja i proizvodnje – od ideje do realizacije.
Svaki kotao se na završnoj stanici montaže u potpunosti funkcionalno ispituje, čime je garantovan kvalitet svakog uređaja koji iz Mikoterma krene ka svom budućem vlasniku. Naravno, za svaki kotao Mikoterm daje i pisanu garanciju za period od 25 meseci.
Mikoterm poseduje TUV NORD sertifikate ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001, kao i izjave o usaglašenosti (atest) za sve proivode.
NAPOMENA* Vrednost snage kotla dobijena kalkulatorom je informativnog karaktera, za određivanje tačne potrebne snage kotla konsultujte projektanta ili instalatera grejnih instalacija

KOTLOVI KLASIČNI

Blok kotlovi

KOTAO VELIKE SNAGE

AlbanianEnglishFrenchGermanHungarianMacedonianRussianSerbian